Apesal.com

Followers

Thursday, January 19, 2012

Kekreatifan Luar Biasa = Buah Sikui (tembikai)

Buah tembikai memang femes time kenduri ni 
 masa dulu kenduri-kenduri ni ...aku pun tak tau kenapa orang makan tembikai tu cicah ngan garam  
skang ni pun aku tak tau juga hahaha.. ada yang tau tak?
tapi memang sedap la cuba korang try .. kami panggil sini buah sikui ... 
kalau ada tembikai gini
korang nak makan ...
apapun layan ...















17 comments:

  1. Replies
    1. au eh cacah sia nya orang wahahaha

      Delete
  2. aduhai.. tgok yg prtama tu tak jadi nak makan. HAHAHA

    ReplyDelete
  3. kreatifnya.. yang katak tu sayang nak makan, pasal cute sangat. haha

    ReplyDelete
  4. cool..! bukan senang nak dapat bakat cmtu..Liza ada bakat jugak, bakat ukir tembikai dalam perot..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la hahah abakat melantak dengan cepat haha

      Delete
  5. mmg kretip btul org2 yg buat ni...

    ReplyDelete
  6. memang kreatif :-) tpi kalu nak mkan kena pikir 2 3 kali dulu la..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha betul kena pk hahaha sebab sayang nak makan penat2 buat kan hehe

      Delete
  7. wah..kreatif betul..sayang rasanya nak makan...
    buat perhiasan je..:)..gmbar ke-4 tu smart.. :)

    ReplyDelete
  8. these are so amazing fruit carvings! i enjoyed looking live like these kind of carvings when we went Cruising in 2010 and all the artist who made them are Filipinos. ;-)thanks for the post and for visiting my simple blog.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...