Apesal.com

Followers

Thursday, January 12, 2012

Benda yang tak berguna tapi orang beli

Kadang-kadang benda yang mudah kita sulitkan  
agak-agak la ada ke benda ni dijual di Malaysia 
apapun layan ...








10 comments:

  1. ha'ah kan.. kalau takde pun takpe lah.. no hal.. ekeke..

    ReplyDelete
  2. yg telor tu best..xkotor tangan..muahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sini belum ada lagi tu so apa lagi cipta la heheh

      Delete
  3. yang kasut tu bknnye menyusahkan tapi kat malaysia mmg betul ade. benda tu bkn menyusahkan tapi dia adalah utk prevent drpda blkng kasut rosak. that is the best benda yang saya pernah guna dan bukan barang yg tak berguna k.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...