Apesal.com

Followers

Tuesday, September 11, 2012

Mandi yang Unik di Dunia


Mandi perkara yang penting untuk memastikan diri kita sentiasa bersih 
tetapi ada mandi yang pelik dan unik di dunia ini
mungkin ingin mencuba sesuatu yang baru 
mungkin bosan dengan mandian yang biasa 
apapun layanzzz ....




 Mud Bath


 Beer Bath





 Petrol Bath


Curry Bath



Chocolate Bath


 Milk Bath


Wine Bath


Tomato Bath


Soil Bath

Wednesday, August 29, 2012

- 500 -

Assalamualaikum ....
Selamat Hari Raya ... hehe masih lagi dalam mood raya kan ..
baru ada kesempatan untuk menaip huhu ...
yang sebonarnya nak cerita pasal 500 ni hahaha
baru ni eh bukan lagi baru dah lama ...
dapat hadiah header dari blogger adik Ain 


sebab saya follower ke lima ratus 500
so terima kasih diucapkan kepada Ain dengan header ni (^_^)v


- Salam Aidilfitri -

Saturday, August 18, 2012

Salam Aidilfitri


Assalamualaikum
 Salam Lebaran
Maaf Zahir Batin 
semoga Aidilfitri kita kali ini menjanjikan kebahagian dan kesejahteraan 
kepada kita semua ... amin ya Rabb..

Sunday, August 5, 2012

Friday, July 20, 2012

R a m a d h a n K a r e e m


Alhamdulilah ... bersyukur kita kepada pencipta kita 
kerana masih lagi diberi peluang untuk menikmati rahmat bulan Ramadhan
dengan itu
marilah kita bersama2 bermuhasabah diri di bulan yang mulia ini 
memperbaiki diri daripada yang baik kepada yang lebih baik 
selamat berpuasa dan beramal 
... R a m a d h a n K a r e e m ...
 

Monday, July 16, 2012

kata-kata hikmah


kata2 hikmah untuk hari ni ... 
la tahzan = jangan bersedih...
jangan kita bersedih jika kita sakit 
kerana ianya mempunyai hikmah yang tersembunyi
jangan kita bersedih jika kita miskin 
kerana ianya mempunyai hikmah yang tersembunyi
jangan kita bersedih bila kita putus cinta 
kerana ianya mempunyai hikmah yang tersembunyi
apa yang penting
JANGAN KITA BERSEDIH 
serahkanlah segalanya kepada ALLAH 
kerana DIA maha mengetahui

Friday, July 13, 2012

T A N D U S

Telah lama aku tidak mengupdatekan blog ni
dalam 4 bulan aku biarkan dia ketandusan tanpa entry2
jadi hari ini setelah 4 bulan tandus ingin ku warnai dengan gambar
yang menarik tertarik da boom
layanzz


Tuesday, February 28, 2012

Segmen Tambah Follower Tanpa Blogwalking by MD


jom Join segmen ni 
sesiapa nak join jangan lambat-lambat 
so sapa nak join 

so aku nak tag 
Pamie
Awynn
Aira
ok set 
jom follow 
jangan tak follow

Sunday, February 26, 2012

Selamat Hari Lahir


Selamat Hari Lahir untuk diri ku

Friday, February 24, 2012

Jom Naikkan Trafik Blog!


 Jom naikkan trafik blog 
Mari-mari join naikkan trafik blog ni 
oleh Mak Dara
so sesiapa nak join tekan ja banner di atas

Buat Entry  - JOM NAIKKAN TRAFIK BLOG
Tepekkan Banner di atas
Tuliskan serba sedikit tentang blog anda
setelah selesai letakkan url entry anda di komen box

Blog Orang Pulau ni biasa-biasa je...
yang penting siapa yang datang akan jadi luar biasa
hehe 
apapun selamat datang di Blog ni 


Wednesday, February 22, 2012

Saturday, February 18, 2012

Kucing yang comel

Kucing
sapa yang tak suka kucing
kucing binatang yang comel, kiut, 
tapi kadang-kadang mengeramkan 
sebab kencing berak di rumah 
apapun kucing tetap comel 
so layan specis kucing yang ada

Persian Cat

 Abysian Cat

Burnese Cat

Maine Coon Cat

Manx Cat Breed

Ragdoll Cat

 Savannah Cat

Siamese Cat

Exotic Cat

Sphynx Cat


Tuesday, February 14, 2012

Wednesday, February 8, 2012

Tuesday, February 7, 2012

Makan serangga, JANGAN TENGOK sekiranya mempunyai tahap geli yang kritikal

Makan serangga tinggi proteinnya 
betul ke ada protein
eden pun tak tahu 
tu kena tanya orang jepun
kalau anda mempunyai tahap geli yang kritikal 
JANGAN TENGOK
apapun layan....












Sunday, February 5, 2012

contest i love to be awesome


Contest pertama yang aku join
contest cik tiq
so sesapa yang nak join contest ni
click je di banner tu yer 

CARA JOIN
- kena follow blog ini
- like this business page Apple Cherry Page di facebook
- buat simple entry di blog anda untuk menunjukkan anda join contest ini
- letakkan banner di atas serta link blok saya dalam entry tersebut
- tinngalkan link entry anda dalam comment form entry ini untuk memudahkan saya menjejaki anda
- deadline 29 feb 2012
HADIAH
 pertama wang tunai + t-shirt
 kedua wang tunai
 ketiga wang tunai
PEMENANG DIPILIH
nama anda akan diletakkan dalam kotak dan dipilih secara random

JOM JOIN RAMAI-RAMAI

Tuesday, January 31, 2012

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...